• Predaj
  • 28.06.2024

rkDOM | Nadštandardný 3-izbový byt v Rezidencii Centrum Čadca

Čadca Čadca

Info v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný 3-izbový byt na najvyššom poschodí Rezidencie Centrum Čadca. Budova sa nachádza priamo v centre mesta, čo zaručuje skvelú dostupnosť do obchodov, reštaurácií, nemocnice, škôl a škôlok. Byt ponúka priestranný interiér o rozlohe 90 m², ktorý uspokojí aj náročnejších klientov. V byte je moderné infra podlahové kúrenie a je plne zariadený. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s WC a ďalšieho samostatného WC.

Jedinečným prvkom tohto bytu je 85 m² terasa, na ktorú je prístup zo všetkých miestností. Terasa ponúka nádherný výhľad na mesto a širokú možnosť využitia. K bytu je možné prenajať parkovacie miesto v cene 300 € ročne, ďalším plusom je pivnica o výmere 7m² . Náklady na bývanie v tomto komplexe sa pohybujú okolo 100 € mesačne.

Nepremeškajte možnosť kúpy tohto výnimočného bytu, ktorý kombinuje skvelú dostupnosť centra mesta s komfortným bývaním v nízkoenergetickom byte v peknej lokalite. Pre viac informácií alebo zabezpečenie obhliadky neváhajte kontaktovať makléra na telefónnom čísle 0948 910 547 alebo emailom na pavol.stefanec@rkdom.sk.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

175 m2

Počet izieb

3

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke